fbpx

+47 99 69 81 13

web@robertc.no

Betingelser ved kjøp!
Jeg tar forbehold om feil og gjør oppmerksom på at RobertC.no sitt ansvar for bestillingen er begrenset til bestillingens kostnad (det du har betalt).

  • Leveringstid er estimert og ikke garantert, men jeg forsøker så godt jeg kan å holde meg innenfor estimert tid.
  • Les om angrerett og reklamasjon før du bestiller, siden jeg bare selger spesiallagde produkter har man ikke den samme angretten som når du bestiller hyllevarer.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Får du et bilde som ikke var som forventet, ta kontakt. Det kan hende at det har skjedd en meneskelig glipp under produksjon eller noe har skjedd under transport.

MVA & Kunstavgift
Prisene du ser på bildene er inkludert 25% mva, eller 5% kunstavgift for Limited Edition bilder. Bestillingsbekreftelse og fakturaer (for firmakunder) spesifiserer alle avgifter.


VISA & Mastercard
Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via min samarbeidspartner Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. Kredittkort informasjonen din blir aldri lagret på RobertC.no sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.


Faktura for firmakunder
Er dere et firma/organisasjon? Da kan dere få tilsendt en regnskapsgodkjent faktura via e-post. For kreditt og 30 dagers betalingsfrist, send e-post og be om dette, ellers må faktura betales før bildene trykkes.